معرفی الموت،روستای وناش و کینه خاز

معرفی الموت و روستای وناش و همچنین خلاصه عملکرد و فعالیت های ده ساله شورای اسلامی روستای وناش از توابع بخش رودبار الموت

معرفی الموت،روستای وناش و کینه خاز

معرفی الموت و روستای وناش و همچنین خلاصه عملکرد و فعالیت های ده ساله شورای اسلامی روستای وناش از توابع بخش رودبار الموت

راه های ارتباطی الموت

راه ارتباطی جاده ای ماشین رو به مرکز الموت از سمت قزوین حدودهشتاد کیلومتر به مرکز الموت یعنی معلم کلایه است و راه ارتباطی دیگر نیز از سمت شیرکوه به صورت خاکی می باشد و رفت و آمد در آن سخت و راه نزدیک به الموت شرقی است که در حال مرمت و بازگشایی می باشد و همچنین مسیر الموت به تنکابنیزبازگشایی شده است .

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور کشورمان که برای شرکت در مراسم افتتاح علمیات ساخت جاده تنکابن – الموت - قزوین و بهره‌برداری از قطعه چهارم آزادراه تهران – شمال در حد فاصل مرزن‌آباد - چالوس به استان مازندران سفر کرده است، در بدو ورود به فرودگاه نوشهر، مورد استقبال استاندار و مقامات محلی قرار گرفت و بلافاصله به روستای یامدشت عزیمت کرد.

رئیس‌جمهور در هنگام ورود به روستای یامدشت مورد استقبال پرشور مردم این روستا قرار گرفت و برای دقایقی در اجتماع خودجوش مردم حضور یافته و به ابراز احساسات آنان پاسخ گفت و سپس با ذکر "یا زهرا" "یا مهدی" دستور آغاز عملیات اجرایی جاده تنکابن – الموت – قزوین را صادر کرد.

احمدی‌نژاد در مراسم افتتاح عملیات ساخت این جاده با اظهار خشنودی نسبت به اینکه سفرش به استان مازندران با آغاز عملیات اجرای یک طرح بسیار بزرگ و تحول‌آفرین مصادف شده است، گفت: از گذشته‌های دور همواره ارتباط سهل و آسان بین جنوب و شمال رشته‌کوه‌های البرز جزء آرزوهای مردم بوده است و امروز که ارزش وقت و عمر انسان‌ها بسیار بالاتر از قبل است، نیاز به جاده‌های جدید و متناسب با شرایط روز بیش از پیش احساس می‌شود.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: طبیعت زیبای مازندران در کنار مردم باصفا و مؤمن خطه شمال باعث شده مردم ایران علاقمند باشند که همه ساله برای دیدن این زیبایی‌ها و ملاقات با مردم این خطه به این منطقه سفر کنند، لذا لازم است راه‌های ارتباطی مناسب و با استانداردهای روز برای این منظور احداث شود.

احمدی‌نژاد با اشاره به پیش‌بینی 3 سال زمان برای ساخت این راه تصریح کرد: کار ساخت این جاده به بچه‌های دفاع مقدس سپرده شده است که برای کار شب و روز نمی‌شناسند و انشاء الله با لطف خدا و یاری ائمه خیلی زودتر از زمان مقرر ساخته شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس‌جمهور در پایان پیش رو بودن ایام فاطمیه را مورد اشاره قرار داد و از دست‌اندرکاران اجرای این پروژه خواست تا با ذکر "یازهرا" "یا مهدی" عملیات ساخت جاده را آغاز کنند و تا روزی که این جاده به بهره‌برداری می‌رسد حتی یک روز از پا ننشینند.

آغاز عملیات اجرایی فاز دوم راه قزوین - الموت - تنکابن

خبرگزاری آریا - عملیات اجرایی فاز دوم راه قزوین - الموت - تنکابن از پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، محور قزوین – الموت – تنکابن چهارمین راه ارتباطی منطقه شمال کشور به حوزه البرز به شمار می‌آید که هم‌زمان با پیشرفت 60 درصدی فاز نخست این پروژه، عملیات اجرایی فاز دوم این پروژه با حضور رئیس جمهور و هیأت همراه آغاز شد.
رییس جمهور در مراسم آغاز عملیات اجرایی این پروژه با اشاره به اینکه بخش زیادی از توطئه‌ها علیه جمهوری اسلامی برای جلوگیری از پیشرفت ملت ایران است، گفت: باید در مسیر آبادانی کشور دشمنان را از اعمال فشار اقتصادی مأیوس کنیم.
وی ظرفیت‌های ملت ایران را نامحدود توصیف کرد و گفت: همه جای ایران سرشار از ثروت‌های طبیعی است و بهترین نیروی انسانی دنیا را در کشور داریم که امروز از دانش پیشرفته در همه عرصه‌ها برخوردار است.
دکتر احمدی‌نژاد در ادامه با اشاره به اینکه ساخت راه‌های جدید و ارتقاء سطح جاده‌های ارتباطی موجود بین جنوب و شمال رشته‌ کوه‌های البرز امکان تردد آسان‌تر و گسترده‌تر بین این دو بخش را فراهم خواهد کرد، گفت: ارتباط شمال و جنوب رشته‌کوه البرز همواره از جهات گوناگون مثل همبستگی، امنیت ملی، مبادلات اقتصادی و فرهنگی برای کشورمان مهم بوده است و اکثریت مردم ایران در شمال و جنوب این رشته‌کوه علاقمند بودند حداقل سالی یکبار به قسمت دیگر کشور سفر کنند.
فاز دوم پروژه قزوین- الموت - تنکابن به طول 52 کیلومتر با عرض 11 متر است که 21 کیلومتر آن در استان مازندران و 31 کیلومتر آن در استان قزوین اجرا خواهد شد.
زمان مقرر شده برای انجام این پروژه سه سال است که با اجرای کامل آن، مسیر قزوین-الموت-تنکابن طول مسیر حدود 180 کیلومتر کاهش می‌یابد و همچنین حدود مصرف سوخت صرفه‌جویی در بر خواهد داشت.
گفتنی است احداث این پروژه در حمل و نقل مواد اولیه، نیروی انسانی و محصولات کشاورزی برای منطقه که دارای ظرفیت بالای در کشاورزی، صنعت و گردشگری دارند نقش بسزایی دارد و با توجه کاهش 180 کیلومتری مسیر، کاهش مصرف سوخت به میزان پنج میلیون لیتر درسال را نیز در پی خواهد داشت.


گردآورنده:(بهروز رمضانی وناشی)نظرات و پیشنهادات خود را به شماره(09125634862)پیامک نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد